Dagen før dagen (2)

I morgen er det nok en eksamen. Jeg er veldig usikker i og med at den første eksamen gikk dårlig. Jeg vil så gjerne gjøre det godt.

Virksomhetens økonomi er faget og eksamen er tredelt. Først skal det være en praktisk prøve i excel-ark – satser på at det kommer til å gå ok. Så er det en vurderingsoppgave – den er jeg veldig spent på for å si det på den måten. Tilslutt er det multiple choice oppgave: 50 spørsmål på 25 minutter!

Mellom de tre delene kommer det til å være pauser, noe som hjernen min gleder seg til; og magen – for da blir det jo tid til en god lunsj midt innimellom delene. Jeg har aldri hatt hjemmeeksamen over nett før, så det blir en ny opplevelse. Stort sett så har de eksamnene jeg har hatt vært på skolen, med penn og papir. Eller så har det vært muntlig eksamen. Har også hatt mappeeksamen. Så flere varianter har vært prøvd ut før, så nå blir det via nett. Viktig med variasjon?

Ellers så har jeg semesterregistrert meg for våren 2017. Tida går veldig fort, og for å få ta de fagene jeg skal neste semester må jeg bestå begge eksamnene dette semesteret. *krysse fingrene*

#studentliv #studier #eksamen #eksamenstid

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg